Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Hotellrum

  Man får vad man betalar för heter det ju,men var det för kvadratmeter eller kubikmeter som Elisabeth och jag betalade för i detta hotellrum.Rummet är tre gånger högre än brett,frukosten serverades på rummet,jag tror vi åt i skiftes,toaletten skall vi inte tala om.Nu undrar ni vilket land vi befann o... (Läs mer)

  1 kommentar

  Boende
 • Hovslagarens trädgård

  Hur en trädgård skall se ut är väl något för betraktarens öga,i detta fall står det en skylt som talar om att det är en trädgård. (Läs mer)

  2 kommentarer

  Boende
 • Robotklippare


  Det går två sådana här levanda robotgräsklippare på Säm,dom äter allt det enda man behöver tillföra är vatten. (Läs mer)

  2 kommentarer

  Boende
 • Återvinning

  Det är tråkigt att se detta vid våra återvinningsstationer,matrester hör inte hemma på dessa stationer,vi skäller på sommarboende men det här är nog inte sommarboende som varit framme,att mata fåglar på vintern är bra men inte så här,kortet är taget på Tanumshede. (Läs mer)

  1 kommentar

  Boende
 • Kubbhus


  Kubbhus låter som det var en lekstuga men längre tillbaka så var det inte ovanligt med mindre både bostad och uthus som var byggda av Vedkubbar,ved var någor som man ofta hade nära sig och kostade inget om man ägde skogen eller som i många fall så ingick fri vedtag till torp dvs man fick ta den ved ... (Läs mer)

  14 kommentarer

  BoendeDela