Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Det finns alltid nåt att göra

  Tråkigt väder? beror på vem man pratar med när dom började med bron på Säm sa ledningen  får vi bara fint väder fram till Jul så kommer vi att klara få klart bron till det utsatta datumet. Väder för inomhusarbete mitt beting i vinter är att laga och kitta gamla fönster till gamla huset på Magnussons... (Läs mer)

  31 kommentarer

  Arbete
 • Vad behöver man föräldrar till?

  Ett är att besikta bilen medan man är på jobbet. Sen vi fick en bilbesiktning på Tanumshede så har detta med att besikta bilen blivit en enkel prosedur för oss som bor nära Tanumshede, men jag ser att många ställer bilen på deras parkering så gör dom besiktingen under dagen ellet varför inte dropp i... (Läs mer)

  3 kommentarer

  Arbete
 • Hanskproblem

  När en arbetshanske går sönder så kastar jag den och behåller den som är hel.När jag för en tid sedan skulle sortera högen med hanskar så var det bara en vänsterhanske av sju,trots att jag är högerhänt så sliter jag först sönder vänsterhansken eller är vänsterhanskar av sämre kvalite? Ja nåt lurt är... (Läs mer)

  192 kommentarer

  Arbete
 • Surfa på nätet

  Det är säkert många flugor som testat det men! När jag häromdagen skulle hämta traktorgrävaren var vägen spärrad av spindelnät,det är så vackert att man har svårt att ha sönder det.Det är lustigt att det är bara på hösten som man ser spindelnät så en kan undra om dom inte fångar flugor och insekter ... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Jäkelskap

  Elfel är det värsta som finns på en maskin,det är em massa varningslampor på en skördetröska en del skall lysa och en del inte beroende på om tröskan går eller ej.När Martin startade upp den här om dagen så inträffade detta att någon inte lyste när den skulle,han ringde och sa att du får titta på sk... (Läs mer)

  2 kommentarer

  ArbeteDela