Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 76

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2019-07-07
  Karneval

  20 mm regn kom det under dagen men det påverkade inte humöret på deltagare eller publik, regnkläder och paraply var dagens kläder, jag trodde nog vädret skulle påverka både publik och stämmning men av detta märktes inte mycke. Det var många bra vagnar med aktuella budskap, men Peter Bärgares budskap... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2019-05-09
  Nya tider

  Numera går det en robotgräsklippare i var och varannan trädgård, hade man sakt för 10-15 år sedan att det kommer att se ut som det gör i dag så hade man nog blivit kallad för helgalen, de kan väl klippa gräsmattan själv, ja det var mycke man kunde göra själv förr, ta bara fönsterputsning och städ fi... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Landet,Sommar • 2019-04-05
  Litet bo jag sätta vill

  Återbruk. Gamla tegelstenar och snöstolpar av bambu från trafikverket, om några insekter sätter bo här får väl sommaren utvisa, men nu har jag dragit mitt strå till stacken. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Sommar • 2018-07-27
  Löser problemen

  Bönder vet att klaga hjälper föga utan löser problemen. (Läs mer)

  1 kommentar

  Sommar • 2018-07-19
  Man får med fler bilder

  Om man inte läser ordentligt,jag skyller på värmen för jag har blandat cement på förmiddagen. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  SommarDela