Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 78

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Askkoppar

  När jag dammade av min samling av askkoppar, nåja damma å damma, vi som växt upp på 40-50 talet minns att cigarettrökning exploderade alla skulle röka cigaretter till och med herrar förr hade dom bara rökt pipa, snus, tuggtoback och cigarrer cigaretter var för dåliga kvinnor, bögar å mesar, jag kom ... (Läs mer)

  5 kommentarer

  Allmänt
 • Adventskalendern 60 år

  Kalendern är nog det program jag följt i alla år även om en del varit så dumma att man bara orkade se enstaka avsnitt, när jag tittade på listan över alla 60 program så kommer man ihåg rätt många men det är ju inte vad vi gamlingar tycker utan barnen men man har ju sett att programen har följt utvec... (Läs mer)

  4 kommentarer

  Allmänt
 • Så kan det gå när inte haspelen är på!

  Eller skall man sjunga den kända låten, Stormen River. (Läs mer)

  4 kommentarer

  Allmänt
 • Bus eller Godis !!

  I år har man uppmanat att inte knacka på dörrar och fråga efter godis så det blev inget godis utan bara Bus i år. (Läs mer)

  10 kommentarer

  Allmänt
 • Vart tar tiden vägen?

  Tre gånger har jag börjat läsa denna bok som jag fick för en tid sedan men varje gång så dyker det upp nått jag måste göra eller kommer att tänka på har kommit till andra sidan men måste börja om varje gång, till helgen tänkte jag men då kom Martin på att det är dags att ta hem ungdjuren från sommar... (Läs mer)

  8 kommentarer

  AllmäntDela