Tanums kommunvapen
Dela
Dick Johansson

Dick Johansson, 77

Pensionär, Tanumshede

"Här känner jag lugn och harmoni. Att se de gula näckrosorna i vattnet är som att se en massa små solar som strålar. Att sätta sig på en av bänkarna, lyssna på fågelsången och mata de halvtama ankorna är verkligen rogivande."
Linneasjön - N 58° 36.458, E 11° 27.906
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Spik som säkring?

  Texten är hämtad från en traktorinstuktionsbok från 1953 det kan låta främmande att skriva så i dag men på -50 talet var det inte ovanligt med spik och ståltråd som ersatte säkringar, i dag kan man köpa säkringar i nästa varje välsorterat varuhus men då var det inte så lätt alltid å det gällde inte ... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Sexit ??

  Skall man skratta eller gråta när man läser sådana här annonser! man läser ofta om kvinnor som har förstört sina läppar med en skönhetsopration som inte blivit som dom hade tänkt sig, har jag fel för det kan ju finnas män som också hoppar på detta med läppförstoring i tron att dom blir mer sexiga el... (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt
 • Kattedaben befolkas

  För första gången besökte jag kattedaben sen husen blev färdiga och nu höll många på att flytta in i sina lägenheter bland annat Lotta och Claes från Kville, hur det slutade vet jag inte för Lotta bar in grejer och Claes bar ur grejer men som tur var Claes bror där och hjälpte till men bara dom blir... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt
 • Nu går 34 an i himlen in

  1934 byggdes bron så det stämmer rätt bra med Per Myrbergs låt om 34 an. Jag kommer inte skriva så mycke om bron här eftersom jag skriver på F-book vad händer i Tanumshede och Grebbestad om brobygget. Bilden har Jerker Norlander tagit med sin drönare här gör drönaren verkeligen nytta, Margaretas drö... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt
 • Tråkigt väder? köp en traktor

  Det har jag gjort i dag en BM 200 Teddy, när jag var liten hade jag en teddybjörn i sängen nu har jag en Teddytraktor lite svår att få ner i sängen men jag får väl flytta till garget, Teddy lär komma från presidenten Roosevelt. (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  AllmäntDela