Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen
 • 2011-06-06
  Vacker konst i Sannäs...

  Nymfen söker åskådarens blick och vill göra oss medvetna om skönheten i naturen. Havet det salta bryter in genom den vackra Sannäsfjorden och det sägenomspunna Riddarsprånget. I början på 1900-talet låg här vid stranden specialbyggda bryggor för utskeppning av gatsten, kantsten etc. till världens... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Boende,Havet,Kultur,Natur • 2011-05-17
  Det som göms i snö....

  En tidig vårdag tog jag en runda i skogen på slingan som går runt Sannäs. Det var snö och lite lömska isfläcker här och var.... helt plötsligt låg jag där på rygg med benen i vädret. Upp igen, ingen skada skedd men vandringen fortsatte på lite skakiga ben. Väl hemma var nyckeln till huset borta!... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur • 2011-05-03
  Bara en vacker bild...

  Solnedgång över Fjällbackas hamn-inlopp en ganska varm vårkväll...(just idag vaknade jag i yrsnö) (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Havet,Natur • 2011-04-21
  Tekniskt fel! bilden som försvann...

  ...och som tillhörde förra inlägget och var beviset på att jag verkligen var ute idag...här är den...grannen Claes väntar på sin tur...  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur • 2011-04-21
  Golfpremiär med stel kropp...

  ...men efter nån timma i solen och vårvärmen löstes vinterns muskelspänningar upp och golfbollen började studsa rätt. Samma varje år, går ut otränad, tror man är i samma form som när man slog sista slaget i höstas, och fattar ingenting...härlig skärtorsdag alltså...resultatet? glöm det! Glad Påsk... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Natur,SocialtDela