Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Ny Tanumsbo valde "Sannäsdagen"....

  Det finns ett avtal som gör att jag kunde ta med mor och far över gränsen för att komma till världen. Så det blev Fredrikstad, närmast och bäst! Sen valde jag att besöka "Sannäsdagen" juli 2011. Tröttnade på allt glatt folk, våffeldoften, den gassande solen, Peder Lamms härliga underhållning med... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Socialt,Sommar
 • ...mera pubafton i Sannäs...

  ....med vacker utsikt, och efter god mat, dryck, sång och skratt, vandrade alla hem till sig (tror jag) framåt småtimmarna. Då är det bara att se fram emot nästa gång...Tack till samordnare Annika och Margaretha! (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Havet,Socialt,Sommar
 • Pubafton med hela Sannäs befolkning..

  2 juli, underbar kväll vid Sannäs hamn, pubafton med trubadurer och bara glada miner (vg. se bild) Bra start på sommaren 2011 och den kommande efterlängtade semestern.  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Havet,Natur,Socialt,Sommar
 • Det som göms i snö....

  En tidig vårdag tog jag en runda i skogen på slingan som går runt Sannäs. Det var snö och lite lömska isfläcker här och var.... helt plötsligt låg jag där på rygg med benen i vädret. Upp igen, ingen skada skedd men vandringen fortsatte på lite skakiga ben. Väl hemma var nyckeln till huset borta!... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur
 • Bara en vacker bild...

  Solnedgång över Fjällbackas hamn-inlopp en ganska varm vårkväll...(just idag vaknade jag i yrsnö) (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Havet,NaturDela