Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Sannäsdagen 17 juli - SMHI hade fel!!!!

  Årligt återkommande event som samlar turister, åretruntboende, delårsboende, förbipasserande och sist men inte minst Peder Lamm från ”Antikrundan”. Här är det auktion, värdering av våra gamla och nya klenoder varvat med våfflor, korv, chokladhjul, bok-loppis och mycket mer. Ja, entusiasterna i... (Läs mer)

  1 kommentar

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,Sommar
 • Borta bra men hemma bäst....

  Ja, det stämmer verkligen att hemma är bäst! Tillbaka från Gran Canaria (som jag numera vet heter "hundöarna" av latinets canis=hund), med fortsatt lata dagar och uppladdning inför jobbstarten på måndag. Bygger förstås ny altan tillsammans med maken och ska medverka i aktiviteterna på SANNÄSDAGEN den... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Familj,Fritid,Kultur,Sommar
 • Semester!!

  Min första blogg! Häftigt! Utsedd till ambasadör för Tanums Kommun! Varit i Strömstad och spelat in lite radioreklam, så nervöst men så roligt....

  Och äntligen semester, slut på pendlandet ett tag, men då det är dags igen har ytterligare en del av nya E6an öppnat och vägen till jobbet blir bara...

  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,HavetDela