Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Så skimrande var aldrig havet......

  ....som just den här dagen. Goda vänner kom med båt och och det bar norrut mot Kosteröarna. Vi lämnade Sannäsfjorden där mången bätfolk söker skydd och lä för den ibland så envisa västanvinden. Sedan vackra Havstensund en sväng, vidare mot Resö som vi ser långt borta i bakgrunden, En härlig dag på... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Havet,Natur,Sommar
 • Ett slag för Mjölkeröds golfklubb!

  Ja tänk att det blev lite tid över för golf också, med tanke på altanbygget som var sommarens prioritering. Mjölkeröds GK stog klar i slutet av 1900-talet, närmare bestämt 1990-91. Utvecklingen har varit fantastisk och är en av Bohusläns vackraste banor. Här ser vi ut över 9:ans green och i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur
 • Njuter...och bygger

  Visserligen regnar det idag men ledig tid går åt till altanbygget och det börjar närma sig...Så här såg det ut igår innan jag körde till jobbet. Bara sååå fint och rogivande innan det var dags att hjälpa några norrmän till världen....vi hörs (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Boende,Fritid,Natur
 • Kortare väg till jobbet!

  Ja, då har jag redan jobbat en hel vecka och med ny bok i örat och nyöppnad delsträcka på E6 norrut går det bara bättre och bättre att vara pendlare. Har nog sparat 10 min till på mina 8 mil till jobbet i Fredrikstad, och väntar nu bara på att de 3 sista kilometrarna ska bli klara! Hur bra som helst,... (Läs mer)

  1 kommentar

  Arbete
 • Forts. Sannäsdagen....

  Tanums kommun hade också ett bord med material för att locka fler till livskvalitet. På bild ser ni tre av kommunens vapendragare, Ulf , Ulf och Eva glada för dagen och som jobbar hårt för att glädja Tanums invånare och gäster. Försökte också hjälpa till i reklamkampanjen mellan våffelbak och auktion... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,SommarDela