Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Ett slag för Mjölkeröds golfklubb!

  Ja tänk att det blev lite tid över för golf också, med tanke på altanbygget som var sommarens prioritering. Mjölkeröds GK stog klar i slutet av 1900-talet, närmare bestämt 1990-91. Utvecklingen har varit fantastisk och är en av Bohusläns vackraste banor. Här ser vi ut över 9:ans green och i... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur
 • Njuter...och bygger

  Visserligen regnar det idag men ledig tid går åt till altanbygget och det börjar närma sig...Så här såg det ut igår innan jag körde till jobbet. Bara sååå fint och rogivande innan det var dags att hjälpa några norrmän till världen....vi hörs (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Boende,Fritid,Natur
 • Forts. Sannäsdagen....

  Tanums kommun hade också ett bord med material för att locka fler till livskvalitet. På bild ser ni tre av kommunens vapendragare, Ulf , Ulf och Eva glada för dagen och som jobbar hårt för att glädja Tanums invånare och gäster. Försökte också hjälpa till i reklamkampanjen mellan våffelbak och auktion... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,Sommar
 • Sannäsdagen 17 juli - SMHI hade fel!!!!

  Årligt återkommande event som samlar turister, åretruntboende, delårsboende, förbipasserande och sist men inte minst Peder Lamm från ”Antikrundan”. Här är det auktion, värdering av våra gamla och nya klenoder varvat med våfflor, korv, chokladhjul, bok-loppis och mycket mer. Ja, entusiasterna i... (Läs mer)

  1 kommentar

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,Sommar
 • Borta bra men hemma bäst....

  Ja, det stämmer verkligen att hemma är bäst! Tillbaka från Gran Canaria (som jag numera vet heter "hundöarna" av latinets canis=hund), med fortsatt lata dagar och uppladdning inför jobbstarten på måndag. Bygger förstås ny altan tillsammans med maken och ska medverka i aktiviteterna på SANNÄSDAGEN den... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Familj,Fritid,Kultur,SommarDela