Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Fjällbacka golfklubb, värt en runda...

  Besökt min gamla hemmabana, dåligt spel för dagen (får väl byta utrustning) men underbar natur, mycket saltvatten och trevligt sällskap. 4 golfbanor inom ca 4 mil och jag råkar bo i mitten...Vi har just kommit över vattnet för inspel på 18:e och till vänster skymtar 19:e...  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,Socialt
 • Tekniskt fel! bilden som försvann...

  ...och som tillhörde förra inlägget och var beviset på att jag verkligen var ute idag...här är den...grannen Claes väntar på sin tur...  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur
 • Golfpremiär med stel kropp...

  ...men efter nån timma i solen och vårvärmen löstes vinterns muskelspänningar upp och golfbollen började studsa rätt. Samma varje år, går ut otränad, tror man är i samma form som när man slog sista slaget i höstas, och fattar ingenting...härlig skärtorsdag alltså...resultatet? glöm det! Glad Påsk... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Fritid,Natur,Socialt
 • Restaurang Telegrafen!

  Vi tog vännerna med till Anders på "Telegrafen" mitt i Grebbestad, en fantastiskt mysig liten restaurang med lika fantastisk mat! Intog naturligtvis en underbar fisk- och skaldjursmiddag, musselsoppan - min favorit. I det lilla huset låg faktiskt en telegrafstation en gång, så bygdens folk kunde... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,Sommar
 • Så skimrande var aldrig havet......

  ....som just den här dagen. Goda vänner kom med båt och och det bar norrut mot Kosteröarna. Vi lämnade Sannäsfjorden där mången bätfolk söker skydd och lä för den ibland så envisa västanvinden. Sedan vackra Havstensund en sväng, vidare mot Resö som vi ser långt borta i bakgrunden, En härlig dag på... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Havet,Natur,SommarDela