Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Sommar.......

  Sitter och tittar ut över havet.....och ser ett sommar-regn närma sig i horisonten. Solen är där nånstans eftersom några strålar hittat vattenytan....  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Havet,Natur,Sommar
 • Vacker konst i Sannäs...

  Nymfen söker åskådarens blick och vill göra oss medvetna om skönheten i naturen. Havet det salta bryter in genom den vackra Sannäsfjorden och det sägenomspunna Riddarsprånget. I början på 1900-talet låg här vid stranden specialbyggda bryggor för utskeppning av gatsten, kantsten etc. till världens... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Boende,Havet,Kultur,Natur
 • Det som göms i snö....

  En tidig vårdag tog jag en runda i skogen på slingan som går runt Sannäs. Det var snö och lite lömska isfläcker här och var.... helt plötsligt låg jag där på rygg med benen i vädret. Upp igen, ingen skada skedd men vandringen fortsatte på lite skakiga ben. Väl hemma var nyckeln till huset borta!... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur
 • Bara en vacker bild...

  Solnedgång över Fjällbackas hamn-inlopp en ganska varm vårkväll...(just idag vaknade jag i yrsnö) (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Havet,Natur
 • Fjällbacka golfklubb, värt en runda...

  Besökt min gamla hemmabana, dåligt spel för dagen (får väl byta utrustning) men underbar natur, mycket saltvatten och trevligt sällskap. 4 golfbanor inom ca 4 mil och jag råkar bo i mitten...Vi har just kommit över vattnet för inspel på 18:e och till vänster skymtar 19:e...  (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Fritid,SocialtDela