Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Sannäsdagen 17 juli - SMHI hade fel!!!

  Årligt återkommande event som samlar turister, året-runtboende, delårs-boende, förbipasserande och sist men inte minst Peder Lamm från ”Antikrundan”. Här är det auktion, värdering av våra gamla och nya klenoder varvat med våfflor, korv, chokladhjul, bok-loppis och mycket mer. Ja, entusiasterna i... (Läs mer)

  22 kommentarer

  Fritid,Kultur,Socialt
 • Vacker konst i Sannäs...

  Nymfen söker åskådarens blick och vill göra oss medvetna om skönheten i naturen. Havet det salta bryter in genom den vackra Sannäsfjorden och det sägenomspunna Riddarsprånget. I början på 1900-talet låg här vid stranden specialbyggda bryggor för utskeppning av gatsten, kantsten etc. till världens... (Läs mer)

  1 kommentar

  Allmänt,Boende,Havet,Kultur,Natur
 • Restaurang Telegrafen!

  Vi tog vännerna med till Anders på "Telegrafen" mitt i Grebbestad, en fantastiskt mysig liten restaurang med lika fantastisk mat! Intog naturligtvis en underbar fisk- och skaldjursmiddag, musselsoppan - min favorit. I det lilla huset låg faktiskt en telegrafstation en gång, så bygdens folk kunde... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,Sommar
 • Forts. Sannäsdagen....

  Tanums kommun hade också ett bord med material för att locka fler till livskvalitet. På bild ser ni tre av kommunens vapendragare, Ulf , Ulf och Eva glada för dagen och som jobbar hårt för att glädja Tanums invånare och gäster. Försökte också hjälpa till i reklamkampanjen mellan våffelbak och auktion... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,Sommar
 • Sannäsdagen 17 juli - SMHI hade fel!!!!

  Årligt återkommande event som samlar turister, åretruntboende, delårsboende, förbipasserande och sist men inte minst Peder Lamm från ”Antikrundan”. Här är det auktion, värdering av våra gamla och nya klenoder varvat med våfflor, korv, chokladhjul, bok-loppis och mycket mer. Ja, entusiasterna i... (Läs mer)

  1 kommentar

  Boende,Fritid,Kultur,Socialt,SommarDela