Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Jag blir aldrig nån BlondinBella.....

  ....alltså nån bra bloggare eller bra ambassadör för kommunen...lathet tror jag så här mitt i min semester. Lite påtryckning från de ansvariga hjälper.... Som pendlare och jobbandes i Norge är lyckan gjord! Motorvägen klar norrut och Sannäsmotet (där jag bor) finns runt husknuten...alltså...såååå... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Framtiden,Socialt
 • En skön avslutning...

  ...efter Sannäsdagar, Resödagar, Bomässor i Grebbestad, företagsträffar, golfande, byggande av entrétrappa, specialövningar av vänsterbenet pga plötslig ischias  kan man bara vända hem till sitt smultronställe och njuta... (Läs mer)

  16 kommentarer

  Boende,Fritid,Sommar
 • Peder Lamm, årligt återkommande....

  ...mera Sannäsdagen....vill gärna va´med på bild. Och så det här med vädret, regn dagen före och dagen efter.....konstigt.... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur,Socialt,Sommar
 • Ny Tanumsbo valde "Sannäsdagen"....

  Det finns ett avtal som gör att jag kunde ta med mor och far över gränsen för att komma till världen. Så det blev Fredrikstad, närmast och bäst! Sen valde jag att besöka "Sannäsdagen" juli 2011. Tröttnade på allt glatt folk, våffeldoften, den gassande solen, Peder Lamms härliga underhållning med... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Socialt,Sommar
 • ...mera pubafton i Sannäs...

  ....med vacker utsikt, och efter god mat, dryck, sång och skratt, vandrade alla hem till sig (tror jag) framåt småtimmarna. Då är det bara att se fram emot nästa gång...Tack till samordnare Annika och Margaretha! (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Havet,Socialt,SommarDela