Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Jag blir aldrig nån BlondinBella.....

  ....alltså nån bra bloggare eller bra ambassadör för kommunen...lathet tror jag så här mitt i min semester. Lite påtryckning från de ansvariga hjälper.... Som pendlare och jobbandes i Norge är lyckan gjord! Motorvägen klar norrut och Sannäsmotet (där jag bor) finns runt husknuten...alltså...såååå... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Framtiden,Socialt
 • Vaknat ur idet!

  Gick i ide under hösten, inte sjuk, bara lite håglös....haha. Inspirationen tillbaka! Vinterns pendlande gick helt okej trots problem mest på svenska sidan. Här måste jag bara medge att norrmännen är bättre på vinterväghållning...dom plogar Båda filerna på E6! Inga incidenter för mig dock. Ny vår, ny... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Framtiden
 • Njuter...och bygger

  Visserligen regnar det idag men ledig tid går åt till altanbygget och det börjar närma sig...Så här såg det ut igår innan jag körde till jobbet. Bara sååå fint och rogivande innan det var dags att hjälpa några norrmän till världen....vi hörs (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Arbete,Boende,Fritid,Natur
 • Kortare väg till jobbet!

  Ja, då har jag redan jobbat en hel vecka och med ny bok i örat och nyöppnad delsträcka på E6 norrut går det bara bättre och bättre att vara pendlare. Har nog sparat 10 min till på mina 8 mil till jobbet i Fredrikstad, och väntar nu bara på att de 3 sista kilometrarna ska bli klara! Hur bra som helst,... (Läs mer)

  1 kommentar

  ArbeteDela