Tanums kommunvapen
Dela
Ann Wennerås

Ann Wennerås, 56


Barnmorska i Norge, Sannäs
"Jag har funnit mitt smultronställe precis runt hörnet. Alldeles där altanen sträcker ut sig mot väster och utsikten ger ett nytt konstverk varje dag och njutning för själen. Man kan inte begära mer."
Prenumerera på RSS-flöde för bloggen

 • Fjällbacka Golfklubb!

  Besökte min gamla klubb häromdagen, härlig bana men för dagen dåligt spel. 4 golfbanor inom ca 4 mil och jag råkar bo i mitten! (Läs mer)

  2 kommentarer

  Allmänt,Fritid,Natur,Socialt
 • Sannäsdagen 17 juli - SMHI hade fel!!!

  Årligt återkommande event som samlar turister, året-runtboende, delårs-boende, förbipasserande och sist men inte minst Peder Lamm från ”Antikrundan”. Här är det auktion, värdering av våra gamla och nya klenoder varvat med våfflor, korv, chokladhjul, bok-loppis och mycket mer. Ja, entusiasterna i... (Läs mer)

  22 kommentarer

  Fritid,Kultur,Socialt
 • Jag blir aldrig nån BlondinBella.....

  ....alltså nån bra bloggare eller bra ambassadör för kommunen...lathet tror jag så här mitt i min semester. Lite påtryckning från de ansvariga hjälper.... Som pendlare och jobbandes i Norge är lyckan gjord! Motorvägen klar norrut och Sannäsmotet (där jag bor) finns runt husknuten...alltså...såååå... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Allmänt,Arbete,Boende,Framtiden,Socialt
 • Skaldjursgolf på Mjölkeröd GK...

  Glada konfunderade vinnare av en hink, kräftor och en hink räkor! Många deltagare och massor av skaldjur och massor av sol (igen). Det blev lådvis över så man lottade ut resterna och jag tror alla som var kvar fick med sig lite läckerheter hem. Succé med (för er som kan golf) greensome första 9 och... (Läs mer)

  1 kommentar

  Fritid,Natur,Socialt,Sommar
 • Peder Lamm, årligt återkommande....

  ...mera Sannäsdagen....vill gärna va´med på bild. Och så det här med vädret, regn dagen före och dagen efter.....konstigt.... (Läs mer)

  Lämna kommentarer

  Boende,Fritid,Natur,Socialt,SommarDela